Dotari

Prima pagina     Dotari

Dotari obligatorii

Gradinita beneficiaza de un spatiu generos, la parter se gaseste un living de 60 mp, care serveste drept spatiu de joaca, in care se organizeaza lectiile deschise si atelierele cu parintii. Tot la parter se mai gasesc o sala ce va servi pentru arte, un grup sanitar si bucataria, separata de restul incintei, cu intrare separata din afara. La subsol se gasesc camera de luat masa iar la etajul unu sunt amplasate grupele de clasa mic/mijlocie/mare o sala de joaca ,toaletele si biroul fiecare de cate 20-22 mp. La etajul doi se afla dormitorul,o toaleta, precum si cabinetul medical special utilat cu un pat si dotat corespunzator pentru a interveni in caz de urgenta sau pentru a gazdui copiii care au fost respinsi la triajul de dimineata si urmeaza a fi preluati de parinti.

Dotari suplimentare

Dormitorul este prevazut cu saltele pentru copii cu lenjerie dubla, perne si asternuturi individuale. Pentru fiecare pat individual sunt prevazute doua randuri de lenjerii de schimb.
Tacamurile si farfuriile sunt destinate in exclusivitate folosintei copiilor, bucataria este prevazuta cu o masina automata de spalat vase, utilata complet cu vesela viu colorata, combine frigorifice special destinate pastrarii fiecarui tip de alimente. Aprovizionarea cu alimente se face zilnic, astfel incat toate produsele / materia prima pentru mancare sunt proaspete. Avem furnizor special pentru produse agroalimentare (cum ar fi mierea) precum si pentru carnuri. Toate produsele sunt proaspete si sunt verificate de personalul unitatii la livrare.

Mobilerul a fost creat la comanda pentru a asigura securitatea copiilor si pentru a preintampina accidente. Echipamentele si rafturile au fost amplasate la o inaltime de peste 140 cm pentru a nu facilita accesul copiilor la obiectele educationale sau la alte obiecte eventual periculoase. La capatul scarilor sunt montate usi de siguranta pentru copii.
Gradinita isi desfasoara activitatea intr-un spatiu ultramodern (380 mp), aflat intr-o zona linistita, usor accesibila, fiind dotat si amenajat astfel incat copiii sa regaseasca confortul de acasa. Salile de grupa sunt spatioase, luminoase, vesel colorate, cu multe jocuri si jucarii, locuri de joaca.

Detalii despre spatiul exterior

Spatiul exterior este generos, avand la dispozitie doua zone de joaca pentru copii, amenajate in acest scop cu o suprafata de 200 mp fiecare. Curtea mai beneficiaza de asemenea de un spatiu de recreere pentru copii prevazut cu o groapa de nisip. Toate articolele ce utileaza curtea sunt certificate sub aspectul calitatii si respecta normele de securitate in domeniu.
Imobilul este amplasat la peste 700 m de str. Doamna Ghica, intr-o zona complet ferita de traficul urban, departe de poluarea cotidiana.

Grupa mica
Grupa mica
Sala de joaca parter
Sala de joaca parter
Sala de arte
Sala de arte
Grupa mare
Grupa mare
Sala de primire
Sala de primire
Sala de servire masa
Sala de servire masa
Grupa mijlocie
Grupa mijlocie
Grupa de joaca etaj
Grupa de joaca etaj
Dormitor
Dormitor
Bucatarie
Bucatarie
Curte
Curte
Cabinet medical
Cabinet medical
Baie
Baie